Hilge Pyykkietikka, BomBom

Tuotetiedot

  • Varastossa: 3
  • Toimitusaika-arvio: 1-4 päivää

Hinta: 20,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Hilgén valloittava pyykkietikka on löytänyt tiensä jo useiden jälleenmyyjien hyllyille ja sieltä aktiivisten pyykkääjien iloksi. Valikoimissamme on 4 erilaista tuoksua, joissa on käytetty joko tuoksuöljyä tai eteeristä öljyä. Niitty ja Laventeli & Co ovat täysin allergeenittomia.


Pyykkietikkaa käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijaan, annostele 2rkl-0,5dl huuhteluainelokeroon riippuen koneen koosta ja pyykin määrästä.

Mitä pyykkietikka tekee?
- Raikastaa pyykin ja pesukoneen, neutraloi pesuainejäämiä molemmista
- Poistaa vaikeitakin hajuja, voit myös käyttää raikastamaan tekstiilit, kengät, kissanhiekka-astiat ja kodin pinnat (laimenna suihkupulloon).
- Erinomainen myös urheiluvaatteille, joille normaali huuhteluaine ei sovellu!

Hilgén pyykkietikat valmistetaan käsin Mikkelissä. Litran pullo kestää ahkerassakin käytössä. Pullo kierrätettävää PET-muovia.

Tuoksu BomBom on huumaava tuoksusekoitus raikkaasta ja lämpimästä, todella miellyttävä. Hiukan karamellimainen, pikkuriikkisen kukkainen, muttei liian makea vaan juuri sopivasti eri tuoksumomentteja!

Ainesosat:
Suomalainen luonnollisella käymismenetelmällä valmistettu väkiviinaetikka, tuoksuöljy, Alpha isomethylione, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limolene, Linalool