AITO Pellavaöljymaali

Tuotetiedot

  • Tilaustuote
  • Toimitusaika-arvio: 7-14 päivää

Hinta: 0,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Vernissapohjainen aito öljymaali puupinnoille. Luonnonraaka-aineista valmistettu hengittävä ja aito pellavaöljymaali ilman liuottimia.

Soveltuu uusille ja vanhoille puupinnoille, kuten ulkoseinät, ovet, ikkunanpuitteet ja kalusteet.

Maali on valkoinen ja sävytettävissä. Mikäli haluat tuotteen valmiiksi sävytettynä lisää kassalla "lisätiedot"-kohtaan haluamasi NCS-värikoodi.

Oletko kyllästynyt moderneihin öljymaaleihin joilla ei ole perinteisten öljymaalien ominaisuuksia. Aito Pellavaöljymaali valmistetaan keitetystä pellavaöljyvernissasta ja aidoista luonnon pigmenteistä perinteisen yli sata vuotta vanhan reseptin mukaisesti. Pellavaöljymaali on käyttäjälleen perinteinen ja turvallinen aito luonnontuote.

Pellavaöljymaalilla maalattu pinta päästää kosteuden poistumaan, jolloin puu ei vahingoitu tai lahoa maalin alla. Juuri kuten öljymaalit ennenvanhaan.

Hapettuvan sideaineensa (vernissa) ansiosta maalattu pinta on vesihöyryä läpäisevä (diffuusiavoin). Näin kosteus pääsee haihtumaan maalatulta puupinnlta, eikä maali hilseile tai puu lahoa.
Tarttuu ja imeytyy hyvin maalattavaan pintaan.

Tämäkään maali ei sisällä muovisideaineita.

 Riittoisuus: Höyläpinta n. 10-15 m2/ l. Sahapinta n.8-12m2/ l.

Työvälineiden puhdistus:Työvälineet puhdistetaan puutärpätillä ja lopuksi saippualla ja vedellä.

Varastointi: Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Ei jäätyvää.

Tuoteturvallisuus

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä. JOS JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Valumat on kerättävä.

VOC

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/d): 300g/l (2010) Tämä tuote sisältää max. 0g/l VOC

Pakkauskoot: 0,9l, 2,7l ja 9,0l