Remontti- suunnittelu- ja järjestelypalvelut

TOISTAISEKSI EMME TEE REMONTTEJA EMMEKÄ KOHDEKÄYNTEJÄ!

Tee kodistasi maailman paras paikka!

Riitmotista saat suunnittelu-, neuvonta-, ja pintaremontti-sekä järjestelypalvelut ja pienet korjaustyöt ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen!
 Meille mikään kysymys tai kohde ole liian pieni tai vähäpätöinen toteutettavaksi!
 
Kysy rohkeasti tarjous!

  • Sisustus-ja korjausneuvontaa (vanhat talot/ säästävä korjaaminen) asiakkaan kohteessa 25€/h (sis.alv.24%) . Suunnittelijan voi ottaa mukaan jo asunnon ostoa suunniteltaessa!

  • Stailaukset ja sisustussuunnitelmat 50€/h (sis.alv.24%) tai asiakaskohtainen kokonaishinta.  Mm. keittiöiden suunnittelu kierrätyskalustein ja muu kierrätyssisustaminen. Kirjallisten suunnitelmien sisältö ja laajuus sovitaan asiakaskohtaisesti. Myös myyntistailaukset. Ilmainen kartoituskäynti kohteessa Savonlinna talousalueella sekä naapuri kunnissa!

  • Tapetointi- ja sisämaalaustyöt, myös huonekalut, ovet, ikkunat ym. 44€/h (sis.alv. 24%)

  • Tavaroiden järjestelypalvelu 25€/h (sis.alv.24%) Joskus aika ei riitä ja tuntuu että kaapit pursuaa tavaraa tai muuttolaatikot pitäisi purkaa. Silloin kannattaa turvautua järjestelypalveluun!  Autamme tavarakaaoksen hallinnassa sekä pistämme kaapit järjestykseen tai avustamme muuttolaatikoiden purkamisessa asiakaslähtöisesti ja luottamuksella. 

  • Pienet kodin huoltotyöt 25€/h (sis.alv.24%) Taulut ojennukseen, hyllyt seinille, lamput ja palovaroittimet kattoon! Myös "talkkari" palvelut mökkiläisille. Kerro mitä apua kaipaat niin laitetaan koti kuntoon!


Verottajan ohjeet kotitalousvähennykseen: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Tuotteet

Referenssejä

0,00 €