Remontti- suunnittelu- ja järjestelypalvelut

Tee kodistasi maailman paras paikka!

Riitmotista saat suunnittelu-, neuvonta-, ja pintaremontti-sekä järjestelypalvelut ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen!
 Meille mikään kysymys tai kohde ole liian pieni tai vähäpätöinen toteutettavaksi!
 
Kysy rohkeasti tarjous!

  • Sisustus-ja korjausneuvontaa asiakkaan kohteessa 20€/h (+alv.24%) . Suunnittelijan voi ottaa mukaan jo asunnon ostoa suunniteltaessa!

  • Stailaukset ja sisustussuunnitelmat 40€/h (+alv.24%) tai asiakaskohtainen kokonaishinta. Kirjallisten suunnitelmien sisältö ja laajuus sovitaan asiakaskohtaisesti. Myös myyntistailaukset. Ilmainen kartoituskäynti kohteessa Savonlinna talousalueella sekä naapuri kunnissa!

  • Tapetointi- ja sisämaalaustyöt, myös huonekalut, ovet, ikkunat ym. 35€/h (+alv. 24%)

  • Tavaroiden järjestelypalvelu 20€/h (+alv.24%) Joskus aika ei riitä ja tuntuu että kaapit pursuaa tavaraa tai muuttolaatikot pitäisi purkaa. Silloin kannattaa turvautua järjestelypalveluun!  Autamme tavarakaaoksen hallinnassa sekä pistämme kaapit järjestykseen tai avustamme muuttolaatikoiden purkamisessa asiakaslähtöisesti ja luottamuksella. 

  • Pienet kodin huoltotyöt 20€/h (+alv.24%) Taulut ojennukseen, hyllyt seinille, lamput ja palovaroittimet kattoon! Kerro mitä apua kaipaat niin laitetaan koti kuntoon!


Remottikohteiden toivotaan sijaitsevan n.100km säteellä Punkaharjulta.

Verottajan ohjeet kotitalousvähennykseen: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Tuotteet

Referenssejä

0,00 €